Как проходит восстановление моста через р.Бык в Анновке + ФОТООТЧЕТ

Переглядів: 1298 0 14.10.2018 в 14:00:49 Новини комунальних служб
Как проходит восстановление моста через р.Бык в Анновке + ФОТООТЧЕТ

У Добропільському районі продовжується відновлення мостового переходу через р. Бик у селі Ганнівка. На об’єкті капремонту вже виконано роботи з улаштування фундаменту двох опор (із монолітними насадками для об’єднання стійок забивних паль). Надфундаментні частини підготовлено для подальшого улаштування балок.

   Шафові стінки, які захищатимуть опорні частини від ґрунту насипу, оброблено бітумно-полімерною мастикою. Штучна споруда є частиною автодороги загального користування державного значення Т-05-14 Добропілля – Лиман, км 6+096.

   Мостовий перехід планується відбудувати до завершення поточного ремонтно-будівельного сезону. Роботи виконує ТОВ «Мостстройком». Замовник – Служба автомобільних доріг у Донецькій області. Джерела фінансування: Державний дорожній фонд та обласний бюджет (кошти від «митного експерименту»).

     Як вже раніше повідомлялось, проектом передбачається розширення проїзної частини (з колишніх 5,6 м до 9,0 м) та улаштування тротуарів, яких не мав попередній аварійний міст (із урахуванням безперешкодного та зручного пересування маломобільних груп населення).


Джерело: Добропільська районна рада


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх