Как праздновали Новый год в ЦДЮТ г.Доброполья

Переглядів: 1674 0 02.01.2017 в 08:30:54 Творчість
Как праздновали Новый год в ЦДЮТ г.Доброполья

29.12.2016  у Місті Дитинства ЦДЮТ відбувся вечір-кураж який мав назву «Драйв по-новорічному». Ця розважальна програма підняла настрій багатьох дітей та їх керівників. Усього в актовій залі зібралося близько восьмидесяти гуртківців, тих, кому 12+….. І дійсно очікування всіх справдилися, був і драйв, і кураж, і приємні несподіванки. Взагалі, було дуже весело. Свято розпочалося з вітальних обіймашок колективів, які розігріли позитивний настрій та показали скільки нас взагалі на дискотеці та з яких колективів, до-речі було представлено 10 творчих об`єднань.  

Ми брали участь у різних цікавих конкурсах, за що отримували солодкі призи. Всі колективи змогли внесли свої родзинки у проведення свята, упродовж розважальної програми відбувалося діджей-шоу, в якому найсміливіші активісти показали свій танок під запальну музику, а  присутні за ними повторювали. Це і згуртовувало і придавало ще більшого драйву. Як і прийнято, на новорічну ялинку до нас у гості завітали Дід Мороз і Снігуронька. Разом з ними ми запалили нашу красуню ялинку і стали в одне велике коло та станцювали хоровод, пройшли веселе випробування, за допомогою якого знайшли помічників-дублерів Діда Мороза і Снігуроньки. Закінчився вечір-кураж фотосесією для тих, хто витримав дрес-код свята: карнавальна маска та новорічні атрибути вбрання. А таких виявилося не мало, тепер вони красуються на пам’ятних фото.

Загалом повеселилися від душі. Традиція проекту учнівського самоврядування ЦДЮТ «Майбутнє за нами», за якою ми вже третій рік збираємося на дискотеку напередодні свята Нового року, повинна мати своє продовження.

Усю велику родину Центру творчості зі святом! Нехай нам щастить у новому 2017!

 

Мер Міста Дитинства ЦДЮТ,

Богдан Горєлов


Джерело: https://dobr-cdut.jimdo.com


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх