Как праздновали День Европы в Добропольском районе + ФОТО

Переглядів: 2002 0 06.05.2017 в 14:30:38 Суспільство
Как праздновали День Европы в Добропольском районе + ФОТО

День Європи в Добропільському районі відзначають з  2011 року, тоді Добропільщина приймала участь в міжнародному молодіжному проекті "Євроавтобус". 

      Ось і сьогодні відділ культури і туризму Добропільської райдержадміністрації та Добропільський будинок культури підготували чудове дійство до Дня Європи, яке буде відзначатися в Україні  20 травня.

       Кожна сільська рада представляла одну з європейських країн. В цьому році гостей свята познайомили з культурою та кухнею таких країн як Іспанія, Болгарія, Румунія, Франція, Польща, Греція, Білорусія і звісно ж фінальним акордом стала презентація української культури Криворізькою сільською радою. 

       З вітальним словом виступила голова Добропільськоі районної ради Тамара Бєлянкіна. Вона подякувала представникам сільських рад за чудово оформлені куточки, які розповідають про культуру та національну кухню і побажала присутнім миру та долучатися до європейських цінностей в нашому районі, розпочавши з прибирання наших сіл.
       Всі присутні насолодилися виступами аматорських колективів. А гостинні господарі, Добропільська сільська рада, почастували дорогих гостей смачною рибною юшкою, яку приготував районний депутат Віктор Карнаушенко та варениками, які готували місцеві активісти.   В кінці святкування учасники стали в коло і взялися за руки під звуки  Гімну Євросоюзу  символічно з'єднавшись в європейську родину.


Джерело: Добропільська районна рада


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх