Юні музиканти Добропілля будуть займатися у комфортних умовах

Переглядів: 886 0 18.05.2020 в 09:30:13 Новини району
Юні музиканти Добропілля будуть займатися у комфортних умовах

Музичні школи є осередком високої культури та професійної музичної освіти підростаючого покоління Добропільщини. Їх творчий колектив самовіддано ділиться з вихованцями своїми знаннями та любовью до музики. А діти в свою чергу славлять Добропілля, перемагаючи у Міжнародних, Всеукраїнських, обласних конкурсах.

Нам важливо, щоб маленькі музиканти та їх викладачі займалися у комфортних умовах. Тож раді повідомити, що 2020-й рік у Добропіллі стане врожайним на капітальні ремонти закладів культури. Музична школа № 1 у Добропіллі та музична школа № 2 у Білицькому матимуть сучасний зовнішній вигляд та привабливі приміщення для занять.

Будівельні роботи у Добропіллі розпочнуться одразу після отримання дозволу Державної будівельної інспекції, а у Білицькому - після узгодження договору з Європейським інвестиційним банком і отримання відповідного дозволу. Адже ремонт відбуватиметься в тому числі за кошти Європейського інвестиційного банку в рамках реалізації Надзвичайної кредитної програми з відновлення України.

Тож з нетерпінням чекаємо на відкриття оновлених закладів культури!


Джерело: https://mrd.gov.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх