Из-за ремонта водопровода школьники четырех сел Добропольского района питаются всухомятку

Переглядів: 1217 0 26.02.2018 в 09:00:04 Новини району
Из-за ремонта водопровода школьники четырех сел Добропольского района питаются всухомятку

Через ремонт водогону жителі села Шилівка Добропільського району вже понад півроку залишаються без води. Школярі не отримують належного харчування, адже санстанція заборонила використовувати привозну воду.

У Шилівській школі навчаються діти з сусідніх Кам’янки, Юр’ївки та Лиману. Автобус, який розвозить дітей, лише один, тому учням 1-4 класів доводиться залишатись у школі до 16 години, поки не закінчаться уроки в старшокласників.

– У школі немає води, відповідно немає належного харчування, сухом’ятка. Дітям печуть булки, пиріжки, дають чай, раз на тиждень можуть зробити кашу. Для учнів 1-4 класів харчування у школі безкоштовне, в нас його немає ні платного, ні безкоштовного. Ми хотіли з батьками самі купувати воду для приготування їжі, але санстанція не погодилась, бо після цього треба мити посуд, а технічну воду використовувати не можна, – розповіла журналістці “UA: ДОНБАС” мати одного з учнів.

У Добропільській райдержадміністрації пояснюють, така ситуація з водогоном склалася в районі через те, що підрядник зник, не виконавши роботи. Поки триватиме новий тендер, спеціальна комісія має вирішити як забезпечити дітей повноцінним харчуванням.

Дар’я Єгорова


Джерело: https://www.uadonbas.com


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх