Іскорки таланту Добропільщини

Переглядів: 814 0 30.11.2020 в 07:30:43 Творчість
Іскорки таланту Добропільщини

Іскра- це маленький вогник, але якщо його роздмухувати, то він перетворюється на багаття - живильне тепло та яскраве світло. Вчасно розгледіти та розвинути іскру юного таланту - справа не з легких. Виховати свою зірочку мріє кожен небайдужий викладач.

“Іскра“- так назвали міжнародний дистанційний конкурс митці з Чехії. Виявити та підтримати “вогників” і є метою подібних заходів. Артисти з України, Польщі, Латвії, Литви, Білорусі, США змагалися за звання лауреатів. Журі було дуже складно, адже українські співаки - найкращі в світі! Викладачі музичної школи №1 м. Добропілля Брезіцька Т.Л., Ширкова С.П. та Хоружий Л.Є. залишились задоволеними виступами своїх вихованців! Отже, наші переможці!

Лауреатами 2 ступеню стали Башта Катерина, Куліков Іван, Друмова Олександра, Дем’яненко Дар’я, Ратушнікова Єлизавета!

3 місце вибороли Ширков Кирило, Потьомкіна Олександра, Скорик Анастасія, Заровнiй Матвій, Засядьвовк Вікторія, Божко Анастасія, Корольова Валентина!

Все більше зірочок з’являється на шкільному небосхилі! Багато вже розлетілось з рідного гніздечка в доросле життя! А викладачі продовжують свій тернистий шлях - плекають таланти та відшліфовують їх майстерність.


Джерело: Добропільська міська рада


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх