ДП «Добропіллявугілля - видобуток»: без проходки - немає видобутку

Переглядів: 1276 0 01.04.2021 в 07:30:53 Новини підприємств
ДП «Добропіллявугілля - видобуток»: без проходки - немає видобутку

Без проходки - немає видобутку. Це - аксіома у гірників. Проведенню гірничих виробок і питанням перспективного розвитку шахт в державному підприємстві «Добропіллявугілля-видобуток» приділяється найпильніша увага. 31 березня з ініціативи генерального директора Олександра Івановича Коваля технічний директор держпідприємства Ігор Іванович Малянчук провів нараду, на якій були присутні фахівці апарату управління, головні інженери, їх заступники з проведення гірничих виробок і начальники підготовчих ділянок шахтоуправлінь «Добропільське» і «Новодонецьке».

Інженерно-технічні працівники підвели результати минулого місяця з проведення гірничих виробок на шахтах держпідприємства, провели детальний аналіз причин невиконання встановлених завдань і аварійності. Також гірські інженери обговорили поставку необхідних для проведення гірничих виробок матеріалів і можливості їх повторного використання в прохідницьких забоях.

При розгляді планових завдань на квітень, технічний директор держпідприємства Ігор Іванович Малянчук акцентував увагу на необхідності збільшення темпів проведення виробок, щоб поповнити відставання по проходці від річної програми і наблизити введення в експлуатацію 3-й північної лави на шахті «Алмазна», 3-й південної лави на шахті «Добропільська» і 1-ої північної лави на шахті «Новодонецька». Саме від результативної роботи прохідників безпосередньо залежить своєчасне забезпечення фронтом очисних робіт гірників, а, отже, і стабільна робота шахт з видобутку вугілля. Також необхідно відзначити, що зараз в ДП "Добропіллявугілля-видобуток" за розпорядженням генерального директора О.І.Коваля розробляється система управління якістю проведення і ремонту гірничих виробок.


ДП «Добропіллявугілля - видобуток»: без проходки - немає видобутку


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх