ГСЧС г.Доброполья: как уберечься от пожаров + ФОТО

Переглядів: 908 0 26.02.2019 в 13:30:40 Новини МНС
ГСЧС г.Доброполья: как уберечься от пожаров + ФОТО

У холодну пору року, одним із пріоритетних напрямків роботи співробітників ДСНС є проведення заходів, спрямованих на запобігання пожежам в житловому секторі та мінімізації їх наслідків. У житловому секторі подібна профілактична робота особливо актуальна: використання громадянами несправного пічного опалення, саморобних обігрівальних приладів, перевантаження старих електромереж стають причинами численних пожеж.

Так, 25 лютого представники 19-го державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Донецькій області провели профілактичну роботу серед населення м. Добропілля. Громадяни повинні добре знати, як поводитися в разі виникнення загоряння, адже від цього залежить збереження не тільки їх майна, а й власне життя. Під час заходу рятувальники ознайомили городян з пожежною обстановкою на території міста, нагадали про основні вимоги пожежної безпеки в житлових будинках.

Також дорослих попередили про небезпеку, яка підстерігає дітей, залишених вдома без нагляду, та про те, що дитячі пустощі з сірниками та пожежонебезпечними предметами найчастіше призводять до трагічних наслідків.

Для закріплення інформації, громадянам рятувальники вручили листівки та пам'ятки з правилами пожежної безпеки в побуті та номерами телефонів екстрених служб.

 


ГСЧС г.Доброполья: как уберечься от пожаров + ФОТО


ГСЧС г.Доброполья: как уберечься от пожаров + ФОТО


Джерело: 19 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Донецькій області

Мітки: ГСЧС, рейд


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх