Горвоенкомат Доброполья: "Призывники в зону действия АТО направляться не будут!"

Переглядів: 2233 0 21.09.2015 в 14:49:24 Суспільство
Горвоенкомат Доброполья:

   Добропільський ОМВК повідомляє:

   Відповідно до Указу Президента України від 17.02.2015 року №88/2015 «Про строки проведення чергових призовів, чергові призови громадян України на строкову військову службу та звільнення в запас військовослужбовців у 2015 році в період з 01.10 по 30.11.2015 року Добропільським ОМВК будуть проведені заходи щодо призовної компанії громадян на строкову військову службу, буде проведено призов на строкову службу віком від 20 до 27 років, на території за відповідальності в Добропіллі та Добропільському і Олександрівськом районі

   Призовники, які будуть відправлятися на військову службу восени 2015 року проходитимуть військову службу у військових частинах та підрозділах на місцях постійної дислокації. В зону проведення АТО вони направлятися НЕ БУДУТЬ.

   На призовні комісії також будуть викликані призовники віком від 18 до 20 років з метою визначення їхнього стану здоров’я, надання відстрочок у відповідності до вимог ст. 17 ЗУ «Про ВОіВС» та звільнення від призову на підставі ст. 18 ЗУ «Про ВОіВС». Дана вікова категорія призовників на комплектування військ направлятися не буде.

   Крім того інформуємо, що після набрання чинності Указу Президента України щодо проведення чергового призову у відповідності до вимог ст. 15 ЗУ «Про ВОіВС» у разі якщо за будь-яких обставин повістка не надходила, громадяни призовного віку зобов’язані з’явитися до призовної дільниці в десятиденний строкз дня початку відповідного чергового призову, визначеного Указом Президента України, тобто не пізніше 10 жовтня, а призовники, які змінили місце проживання, зобов’язані в семиденний строк прибути до районного (міського) військового комісаріату за новим місцем проживання для взяття на військовий облік.

   Юнаки Добропільщини! Не ухиляйтеся від виконання свого конституційного обов’язку. Пам’ятайте, совість, честь, гідність і мужність — основні цінності справжнього чоловіка.


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх