Городская власть делает все возможное, чтобы дети Доброполья могли развивать свои творческие способности

Переглядів: 1395 0 19.12.2013 в 22:02:47 Новини місцевої влади
Городская власть делает все возможное, чтобы дети Доброполья могли развивать свои творческие способности
   Про це заявив секретар Добропільської міської ради Віктор ДРЕВАЛЬ під час засідання виконавчого комітету міської ради 18 грудня 2013 року.

   Він додав, що нові соціальні ініціативи  Президента України Віктора ЯНУКОВИЧА «Діти – майбутнє України» захищають інтереси дітей та забезпечують їх право на гармонійний та всебічний розвиток. «Одним із основних напрямків нашої роботи є не тільки розвиток творчих здібностей дитини, а й підтримка та створення належних умов для творчого розвитку підлітків. Сьогодні я можу впевнено сказати, що Рік дитячої творчості в Добропіллі має позитивні результати,» - підкреслив Віктор Григорович

   Розповідаючи про підсумки проведення Року дитячої творчості в місті, начальник відділу культури та туризму міської ради Людмила БІЛОУС акцентувала увагу на збереженні мережі закладів культури великого Добропілля:
 
   «Сьогодні функціонують 3 музичні школи, міська централізована бібліотечна система, 6 відомчих бібліотек, 5 палаців культури і 1 клуб. Велика увага керівництвом міста приділяється зміцненню матеріально - технічної бази закладів культури. Так, в 2013 році з міського бюджету надійшло 306,3 тис. грн. на завершення капітального ремонту бібліотеки - філії № 1 та ремонт даху у музичній школі № 1. В основному всі установи культури знаходяться у задовільному стані, тому що протягом останніх 5 років керівництвом міста цілеспрямовано було виділено понад 3 млн. грн. на проведення капітальних ремонтів, придбання меблів та музичних інструментів», - зазначила Людмила Миколаївна.
загрузка...
   Також вона поінформувала, що в музичних школах Добропілля працюють 22 творчих колективи. Один з них носить звання «народний», п'ять - «зразковий». «Цього року камерний ансамбль «Квінта» підтвердив своє звання «народний аматорський колектив». Учні та викладачі музичних шкіл гідно представили місто Добропілля у багатьох конкурсах і фестивалях. А театр народної пісні «Берегиня» знають і за межами України. Попереду у нас багато нових завдань, і на досягнутому зупинятися ми не збираємося!» - запевнила начальник відділу культури та туризму міської ради.

Источник: http://radadobropillya.org

Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх