Главные события недели в Доброопольском управлении ПФУ

Переглядів: 1176 0 22.04.2018 в 12:00:48 Пенсійний фонд України
Главные события недели в Доброопольском управлении ПФУ

16.04.2018 відбулась апаратна нарада під головуванням начальника управління Гулана Олега Борисовича, за участю першого заступника начальника управління Пітик Неоніли Євгеніївни, заступника начальника управління Громило Наталії Миколаївни та керівників структурних підрозділів. Обговорювались питання про результати перевірки пенсійних справ, про стан виконавської дисципліни у відділах, порядок застосування фінансових санкцій органами Пенсійного фонду за порушення законодавства та ін.

16.04.2018 – в Добропільському об’єднаному управлінні Пенсійного фонду України відбувся «День відкритих дверей» для учнів 10 класу ЗОШ-інтернат Добропільської міської ради, який провела перший заступник начальника управління  Пітик Неоніла Євгенівна.

17.04.2018 – перший заступник начальника Добропільського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Пітик Неоніла Євгеніївна провела заняття «Школи майбутнього пенсіонера» на тему «Залежність розміру пенсії від страхового стажу та заробітної плати; умови укладання договору добровільного пенсійного страхування» у відділі культури і туризму Добропільської РДА.

17.04.2018 – в Добропільському об’єднаному управлінні Пенсійного фонду України пройшло onlain тестування з фахових знань працівників юридичного відділу.

20.04.2018 – заступник начальника відділу з питань призначення та перерахунку пенсій № 2 Кисла Світлана Володимирівна провела прийом у режимі скайп-зв’язку.

Протягом тижня відділ обслуговування громадян № 1 провів анкетування відвідувачів на тему «Нам важлива ваша думка». 

За минулий тиждень:

-За принципом «Єдиного вікна» відділом обслуговування громадян № 1 зареєстровано 444 звернення, що на 21,8 % менше, ніж за попередній тиждень (347 звернень). Прийнято: 36 заяв на перерахунок пенсії, 12 – на первинне призначення пенсії, 112 осіб отримали консультації з питань пенсійного забезпечення, 15 осіб звернулися за переведенням пенсійних виплат до управління, 3 – за виготовленням електронного пенсійного посвідчення, 17 осіб – за поновленням виплати пенсій. 

-на Веб-порталі електронних послуг Пенсійного фонду України за тиждень зареєстровано 147 користувачів;

-кількість громадян, які отримали консультації та надали необхідні документи за допомогою електронної черги збільшилась та складає 29 осіб; 

-дві особи звернулось на прийом до управління за допомогою скайп-зв’язку.


Джерело: http://shkvarki.org

Мітки: ПФУ


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх