ФОПи, які не отримали 8000 грн весною, отримають їх в цьому місяці: деталі

Переглядів: 761 0 11.12.2021 в 09:00:16 Новини України
ФОПи, які не отримали 8000 грн весною, отримають їх в цьому місяці: деталі

Така можливість надана особам, які не змогли отримати допомогу через неправильно зазначені банківські реквізити.

Постановою Уряду надано можливість застрахованим особам, повторно звернутися через портал «Дія» для отримання карантинної допомоги. Така можливість надана особам, які зверталися щодо оформлення допомоги у квітні-травні поточного року у зв’язку з запровадженням в окремих регіонах «червоного» рівня карантинних обмежень, але не змогли отримати допомогу застрахованим особам через неправильно зазначені банківські реквізити, повідомляє Мінсоцполітики.

Інформація про необхідність подання повідомлення про уточнення реквізитів банківського рахунка для виплати допомоги надійде застрахованим особам від Мінцифри засобами порталу «Дія», зокрема з використанням мобільного додатка «Дія».

«Застраховані особи після надходження відповідного повідомлення для отримання допомоги у розмірі 8000 гривень зможуть до 15 грудня 2021 року включно сформувати та подати повідомлення засобами порталу "Дія" із зазначенням правильних реквізитів банківського рахунка для виплати 8000 гривень», - кажуть у Міністерстві.

Перерахування допомоги буде проводитись АТ «Ощадбанк» на банківський рахунок (за стандартом IBAN) у банку, в якому відкрито рахунок, зазначений у повідомленні.


Джерело: https://sud.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх