В Добропольском районе прошел феерический праздник творчества и таланта "Dobropilschina Fest-2019" + ФОТО + ВИДЕО

Переглядів: 864 0 09.07.2019 в 11:30:06 Заходи культури
В Добропольском районе прошел феерический праздник творчества и таланта

6 липня 2019 року база відпочинку "Привітне" Світлівської сільської ради засяяла різнокольоровими фарбами та бурхливими емоціями, адже саме там відбулося феєричне свято творчості та таланту "Dobropilschina Fest-2019". 

   Цей широкомасштабний захід зібрав гостей не тільки з Добропільського, а й  з Покровського району. На свято завітали  депутати і представники Добропільської районної  ради. 

  Свої яскраві виступи дарували колективи: Світлівського будинку народних традицій, Шевченківського, Водянського, Білицького та Гродівського закладів культури, міста Добропілля "Аеліта". З перших хвилин артисти змогли захопити публіку своїм талантом і креативністю. 
  Під час концерту емоції переповнювали глядацьку аудиторію, бо виступи всіх учасників сцени були неперевершеними. Протягом всього свята ведучі Євгенія і Дмитро дарували глядачам свої позитивні емоції.

    З вітальним словом до присутніх звернулися Світлівський сільський голова Валентин Колосов і голова Добропільської районної ради Тамара Бєлянкіна, які зазначили, що такі заходи потрібно впроваджувати, щоб вони ставали традиційними. 

   Крім творчих виступів, гості мали можливість сфотографуватися на локаціях, які були підготовлені завдяки зусиллям працівників культури; отримати майстер-класи уроків Hand Made та розфарбуватися в аква-грім і фарбами Холі.

   Оскільки молодіжний фестиваль проходив в ніч на Івана Купала, не обійшлося без обов'язкових купальських традицій: дівчата плели вінки та спускали їх на воду, а хлопці стрибали через вогнище. 

   Завершилося свято видовищним фаєр-шоу талантів із Запоріжжя, феєрверком та нічною купальською дискотекою з DJ.

    Велика подяка організаторам фестивалю за отримані яскраві враження та емоції, медичному персоналу і рятувальникам, які протягом усього чарівного дійства забезпечували безпеку присутніх, всім благодійникам: директору ПрАТ "Глини Донбасу" Ігорю Ткачу, господарю бази відпочинку Геннадію Селиварову, народному депутату Олексію Білому та всім причетним до свята.


Джерело: Добропільська районна рада


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх