Дзюдоисты большого Доброполья подвели итоги физической подготовленности!

Переглядів: 1566 0 27.12.2017 в 08:00:04 Новини спорту
Дзюдоисты большого Доброполья подвели итоги физической подготовленности!

Протягом поточного року вихованці секцій дзюдо Добропільського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» приймали участь у змаганнях різних рівнів: від турнірів до Чемпіонатів та Першостей Донецької області. Результатом учбово-тренувальних процесів є велика кількість призових місць та медалей.

З метою подальшої популяризації цього виду боротьби , залучення до систематичних занять підростаючого покоління двічі на рік проводяться Відкриті Першості міста із залученням представників інших населених пунктів Донецької області . А в інтервалі між змаганнями спортсменів «екзаменують» на відповідність вимогам Єдиної Спортивної Класифікації України.

І такий іспит відбувався 23 грудня у спортивному залі Центру культури Добропілля. Юні спортсмени, а деякі з них тільки нещодавно розпочали займатися, на жовто-блакитному татамі демонстрували рівень своєї фізичної підготовленості .

За результатами фізичного тестування вихованці тренерів Олександра Пузікова, Ірини Черкасової (Добропілля), Олени Шестопалової (Новодонецьке) підтвердили або отримали нові масові юнацькі розряди разом з грамотами та медалями.

Вже з 26 грудня 2017 року дзюдоїсти почнуть тренуватися у новому залі боротьби Палацу

  • Добропілля. Уточнений графік тренувань секції дзюдо можна дізнатися за т. ( 06277) 2-53-49 – відділ з фк і спорту Добропільської міської ради або безпосередньо у Палаці Спорту.

Джерело: сайт міста Добропілля

Мітки: Дзюдо, спорт


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх