Как в зимний период помогают пернатым в Добропольском районе + ФОТО

Переглядів: 804 0 23.01.2019 в 11:30:39 Новини району
Как в зимний период помогают пернатым в Добропольском районе + ФОТО

Минулого тижня, Мариною Броваренко, вихователем дитячого садка «Калинка» села Завидо-Кудашеве, було проведено виховні заходи, бесіди, спрямовані на допомогу зимуючим птахам. Вона розповіла малюкам про важку долю птахів та запропонувала допомогти крилатим мешканцям.

Адміністрацією закладу було оголошено акцію «Щира годівничка». Малюки разом із батьками долучилися до заходу та власноруч змайстрували новенькі і гарненькі годівнички. За найкращі витвори мистецтва учасникам було вручено подяки .

Сьогодні на дитячому подвір’ї зібралися всі учасники акції, які із задоволенням встановили годівнички на подвір’ї, а малеча навчалася піклуватися про птахів, забезпечуючи їх їжею.

Акція «Щира годівниця» триватиме до кінця зими.

Наступний етап - систематичне підгодовування птахів. Якщо в певні години поповнювати годівниці кормом, то це зможе допомогти зберегти пташок від загибелі.

Пропонуємо всім бажаючим та небайдужим жителям, разом із дітьми, зробити годівниці, розвісити їх на власних подвір’ях та організувати систематичне підгодовування птахів взимку.


Джерело: Добропільська районна рада


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх