Добропольского школьники собирали деньги в помощь онкобольному мальчику

Переглядів: 1698 0 16.05.2017 в 12:00:19 Суспільство
Добропольского школьники собирали деньги в помощь онкобольному мальчику

12 травня 2017 року у Добропільському НВК «ЗОШ І-ІІІ №3-ДНЗ» відбувся благодійний ярмарок «Ми разом!», спрямований на підтримку онкохворого хлопчика Дмитра Вовчака.

Не зважаючи на великий асортимент випічки в магазинах, батьки разом з дітьми залюбки долучились до проведення доброчинного заходу та власноруч приготували безліч домашніх ласощів.

На декілька годин столова НВК перетворилася на маленький ринок. На ярмарок були виставлені пиріжки, тістечка, печиво, торти, рулети та інші смаколики. Атмосфера на солодкому ярмарку була невимушеною і жвавою. Покупці та продавці створили справжню атмосферу ярмаркового дійства. Школярі у різний спосіб запрошували до свого столу, рекламували товар, у який було вкладено часточку душі. Домашню випічку з особливим азартом розкуповували маленькі школярики. Усі учасники отримали неабияке задоволення. А найприємніше те, що захід став місією доброчинності.

Тож доброчинна акція припала до вподоби кожному: батьки залучили дітей до благородної справи, діти посмакували випічкою, а вчителі втішились гарним настроєм своїх учнів.

Це акція добра, милосердя та доброчинності. Благодійність – це не слова, це конкретні справи. Адже, беручи участь в ярмарку, шкільна родина нашого НВК відчула, що сила в єдності. Лише тоді, коли ми разом – ми велика, непереможна сила, ми справимося з будь-якою бідою, яка може торкнутися кожного.

Пам’ятаймо: милосердя – це те, що робить нас людьми! Дмитре! Борись, живи, не здавайся!

P.S. На ярмарку було зібрано коштів у сумі 2644гр, які будуть перераховані на лікування юнака.


Джерело: http://mrd.gov.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх