Добропольским детям рассказали о пользе здорового образа жизни

Переглядів: 2171 0 05.06.2017 в 12:00:06 Новини бібліотек
Добропольским детям рассказали о пользе здорового образа жизни

Саме під таким гаслом пройшов урок здоров’я в Добропільській центральній міській бібліотеці. На зустріч завітали учні 8-А класу НВК – ЗОШ І – ІІІ ступенів ліцею на чолі з класним керівником Івановою Н.М.

Сьогодні особливо гостро стоїть проблема виховання здорової молоді. Саме тому бібліотекарки розповіли про найбільш розповсюджені шкідливі звички: паління, алкоголізм, наркоманію, а також про залежність від комп’ютерних ігор та Інтернету. Розповідь супроводжувалась відео-роликами, які наочно демонстрували вплив шкідливих звичок на організм людини і підлітків взагалі.

Наприкінці зустрічі бібліотекарі запропонували учням взяти участь у пізнавальній вікторині, питання якої стосувалися здорового образу життя. Дуже приємно, що підлітки під час вікторини вірно та активно відповідали на всі питання.

На згадку про зустріч бібліотекарі відділу обслуговування роздали учням друковану продукцію, яка містить інформацію про шкоду паління. Це допоможе підліткам зробити вірні висновки і дотримуватися здорового способу життя.


Джерело: http://dobro-biblio.ucoz.ru


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх