Добропольские спасатели проводят инструктажи с прихожанами храмов + ФОТО

Переглядів: 969 0 03.01.2019 в 14:30:57 Новини МНС
Добропольские спасатели проводят инструктажи с прихожанами храмов + ФОТО

Святкові богослужіння, які проходять під час Різдва, збирають у церквах чимало вірян, які вшановують одне з головних свят православного люду. Священнослужителі та прихожани користуються свічками, а це створює небезпеку, особливо під час великого скупчення людей.
Саме тому напередодні святкування Різдва рятувальники міста Добропілля проводять інструктажі з прихожанами та настоятелями храмів.

Так, 02 січня представники 19-го Державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Донецькій області провели інструктажі зі священнослужителями м. Добропілля Основною метою заходу було провести роз’яснювальну роботу щодо необхідності дотримання правил пожежної безпеки. Крім того, фахівці Служби порятунку перевірили наявність необхідних первинних засобів пожежогасіння та наявність і стан шляхів евакуації. Також, під час заходу фахівці ДСНС розповіли працівникам храмів про заходи безпеки в період проведення служб, нагадали правила користування вогнегасниками та порядок дій на випадок пожежі. Служителі храмів отримали від рятувальників листівки й пам’ятки з основними правилами пожежної безпеки у культових спорудах і переліком номерів екстрених служб.
Крім того, фахівці Служби порятунку поспілкувалися і з прихожанами. Громадянам рятувальник також нагадали основні правила пожежної безпеки та надали листівки превентивного характеру.

19 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Донецькій області.


Добропольские спасатели проводят инструктажи с прихожанами храмов + ФОТО


Джерело: сайт міста Добропілля

Мітки: Храм, рейд, ГСЧС


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх