Добропольские спасатели не допустят пожары во время уборочной кампании

Переглядів: 776 0 08.07.2019 в 08:30:50 Новини МНС
Добропольские спасатели не допустят пожары во время уборочной кампании

З метою профілактики пожеж на хлібних масивах фахівці Головного управління ДСНС України у Донецькій області проводять роз’яснювальну роботу з працівниками сільськогосподарських підприємств регіону.

Так,  2 липня рятувальники завітали до сільськогосподарських підприємств м. Добропілля. Рятувальниками було проведено інформаційно - роз’яснювальну роботу з аграріями з питань забезпечення пожежної безпеки у період збирання врожаю та недопущення спалювання рослинних залишків та стерні. Метою заходу була перевірка комплектації збиральної техніки справними первинними засобами пожежогасіння та іскрогасниками, чергування пожежної та пристосованої техніки в місцях збирання зернових, дотримання правил пожежної безпеки працівниками і фахівцями господарств в місцях збирання, переробки та зберігання зернових, в тому числі у вечірній та нічний час. Також було проведено протипожежні інструктажі з працівниками і фахівцями підприємства.

Тож, головним спільним завданням рятувальників та землеробів є не лише зібрати врожай, а й зробити все можливе, щоб вберегти його від вогню.


Джерело: https://dn.dsns.gov.ua

Мітки: ГСЧС, урожай


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх