Добропольские полицейские задержали дерзкого грабителя

Переглядів: 1261 0 12.04.2018 в 12:00:31 Новини поліції
Добропольские полицейские задержали дерзкого грабителя

Співробітниками Добропільського відділення поліції затриманий раніше судимий чоловік, який пограбував пенсіонерку, заволодівши чотирма тисячами гривень. Правопорушнику загрожує до 4 років в’язниці.

До чергової частини Добропільського відділення поліції звернулася 77-річна мешканка с. Новодонецьке, яка повідомила, що незнайомий чоловік викрав її гаманець.

Під час перевірки було встановлено, що того дня жінка прийшла до місцевого банкомату щоб зняти з банківської картки гроші. Отримавши готівку, вона направилася додому. Коли потерпіла прийшла до під’їзду свого будинку, до неї підбіг невідомий молодий чоловік, вирвав з рук пакет з гаманцем та втік.

В результаті проведених оперативно-розшукових заходів зловмисник був затриманий. Ним виявився 33-річний місцевий мешканець, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння майнових злочинів.

Правопорушник зізнався у скоєному злочині. На момент затримання грабіжник вже встиг витратити частину грошей.

Відносно правопорушника відкрито кримінальна провадження за ч. 1 ст. 186 «Грабіж» Кримінального кодексу України. Таким чином чоловіку загрожує до 4 років позбавлення волі.


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх