Добропольские полицейские за несколько часов нашли юного беглеца

Переглядів: 2090 0 15.07.2017 в 08:00:57 Новини поліції
Добропольские полицейские за несколько часов нашли юного беглеца

Правоохоронцям знадобилось декілька годин активних пошуків, аби розшукати юного втікача і повернути його  в родинне коло.

Отримавши повідомлення про зникнення дитини, правоохоронці Покровського відділу поліції відразу почали встановлювати місце знаходження зниклої дитини.

Так, в селі, де мешкає родина, було розгорнуто оперативний штаб поліції. Правоохоронці почали опитувати місцевих мешканців, встановлювати свідків, прочісувати вулиці  та лісопосадки, розповсюджувати орієнтування з прикметами зниклого хлопчика на блок-постах, авто та залізничних вокзалах, у місцях масового скупчення людей. До роботи були залучені кінологи із службовими собаками. Також, по сілу та його околицям їздили автопатрулі, які через гучномовець передавали мешканцям прикмети розшукуваного та інформували щодо дій у випадку, якщо хтось помітить когось схожого. Це і спрацювало. Дитина почувши, що його розшукують, повернулась додому.

Під час спілкування з правоохоронцями, хлопчик розповів, що після сварки з матір'ю, образився на неї і вирішив піти з дому. Весь цей час він гуляв по полям, харчувався фруктами з диких дерев та ночував під відкритим небом. А сьогодні, коли знову збирався заночувати в полі, почув що по гучномовцю його розшукують і вирішив повернутись додому.

Мати хлопчика подякувала правоохоронцям за оперативну роботу, зауваживши: "Мені не слід було самостійно шукати сина, а відразу звернутись до  поліції. Адже ви все добре організували і знайшли його. На щастя, з  ним нічого лихого не сталося.  Дуже вдячна вам за вашу роботу".

Поліцейські провели із хлопчиком та його батьками профілактичну бесіду, зауваживши, що всі конфліктні ситуації слід вирішувати відразу та за допомогою спілкування. А такі вчинки неприпустимі.

Співробітники поліції звертаються з проханням до всіх батьків, якщо вже так сталось, що ваша дитина пішла з дому – не гайте часу, терміново телефонуйте на лінію «102». Від того, наскільки швидко правоохоронці отримають інформацію про зникнення дитини та розпочнуть пошуки, іноді залежить життя та здоров‘я юного мандрівника.


Джерело: http://pokrovsk-police.dn.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх