Добропольская молодежь посетила детский форум в Киеве + ФОТО

Переглядів: 1218 0 06.06.2016 в 19:30:56 Творчість
Добропольская молодежь посетила детский форум в Киеве + ФОТО

Як діти-лідери України збиралися, щоб змінити світ.

1-2 червня у місті Києві пройшов Всеукраїнський дитячий форум «Діти змінюють світ», присвячений до Міжнародного дня захисту дітей. Мені пощастило побувати на цьому форумі, у складі делегації від Донбасу. Його відкривав президент України, Петро Порошенко.

Проходив цей захід у Мистецькому Арсеналі. Там зібралися лідери учнівського самоврядування та переможці предметних олімпіад з різних областей України. Ми обговорювали питання: «як школа може навчити свободи», «чи можна в школі навчитись дружби», «як вчитель може допомогти учневі бути по-справжньому вільною людиною, по-справжньому працювати», «яку найважливішу мудрість має винести школяр з української школи» та інші. Всі учасники висловлювали свої пропозиції, що треба зробити задля кращого навчання та донесли це до Петра Олексійовича. Кожен учасник форуму отримав у подарунок книжку Д. Свіфта «Мандри Гулівера».

Ми були свідками відкриття Другого Освітнього Фестивалю «Арсенал Ідей». Мистецький Арсенал – дуже цікаве місце, де можна дізнатися багато цікавого та пізнавального, брати участь в іграх, тренінгах та познайомитися з роботами сучасних митців.

Організаторами цього форуму були студенти Української Академії Лідерства. Вони нам розповіли про академію, про умови навчання в цій академії та провели з молоддю квест під назвою «Велика гра». В нього входило 4 станції, які ми подолати та поповнили досвід із терії волонтерських справ.

Наприкінці цього форуму ми зустрічались із блаженнішим Любомиром Гузаром, якому лідери задавали питання про духовне виховання та як змінити світ на краще.

Я задоволений цим форумом , але я очікував від нього кращої організації! Приємно також було іще раз зустрітися із колишніми суперниками у рамках ХХІ Всеукраїнського фестивалю присвяченого Всесвітньому Дню Землі, що проходив у квітні у м. Кіровограді, де змагалась наша команда «Мрії», а тепер уже лідерами-друзями із усіх регіонів України.

Зараз у рамках програми ДМДЮО «Мрія» працює міська лідерська школа за модулем «Енергія літа», яку щодня відвідують лідери самоврядування усіх шкіл міста. Я з великою радістю поділюся своїми враженнями на прес-конференції, яка запланована на 9 червня. Покажу лідерству Добропільщини відеоролики про форум та відповім на питання аудиторії, бо для нас літо – це не тільки відпочинок, а й гарна можливість для удосконалення громадського досвіду.

Марко Афонічв,

лідер дитячої організації

«Сузір`я», ЗОШ № 15.


Добропольская молодежь посетила детский форум в Киеве + ФОТО


Добропольская молодежь посетила детский форум в Киеве + ФОТО


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх