Добропольские школы идут на карантин

Переглядів: 1741 0 14.12.2018 в 13:30:03 Освіта
Добропольские школы идут на карантин

Нинішня зима завітала до нас не сама, а як завжди, з оберемком  щорічних проблем. Як не покалічитись під час ожеледиці? Як не замерзнути в холодних оселях? Як вберегтися від грипу та застуд,  в полоні яких найчастіше опиняються діти? Остання ж, взагалі для багатьох  болюча. 

На минулому тижнів ЗМІ сусідніх міст заявили про підвищення захворюваності серед дітей, і як наслідок – початок карантину у школах. На цьому тижні подібну ситуацію маємо і у нас, на Добропільщині.

 Так, в Добропіллі карантин оголосили в НВК№1, в школах № 6 та 19. Пішли на вимушені канікули і учні білицьких шкіл №8,9 і 10,  а також школярі Новодонецької №17. В Білозерському  оголосили карантин у кількох початкових класах школи №18, та  в деяких 16-ї школи.  В районі пішла на карантин Ганнівська школа.

Співробітник Добропільській філії  Донецького лабораторного центру Людмила Савостьянова заспокоїла, що епідпоріг не перевищено, навчання призупинено, аби уникнути масового захворювання. Робилось це поступово – спочатку закривали класи, де відсутніх учнів  було понад 20%, а вже потім школи. 


Джерело: http://dobronews.com.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх