В Доброполье полицейские задержали «семейный подряд» наркодельцов

Переглядів: 1326 0 27.07.2019 в 12:30:16 Новини поліції
В Доброполье полицейские задержали «семейный подряд» наркодельцов

Більше року оперативники Добропільського відділення поліції документували злочинну групу, яка займалась збутом наркотиків. Збір доказів та підготовка операції тривали у режимі таємності.

Поліцейські встановили, що канал збуту наркотиків організував 57-річний місцевий житель разом зі своєю дружиною та її 31-річною донькою. Добропільські правоохоронці здійснили кілька етапів оперативних закупівель «товару». Фінальна закупка була вирішальною. Членів організованої групи було встановлено.

Під час обшуку в підсобному приміщенні кафе, яке наркоділки орендували, правоохоронці вилучили 140 кілограмів насіння маку, з якого зловмисники виготовляли опій ацетильований, 1 літр ангідриду, 9 двокубових шприців з ангідридом оцтової кислоти, 297 плашок таблеток, які містять псевдоефедрін та грошові кошти, які використовувались під час закупок.

Всі речові докази на суму близько 300 тисяч гривень та гроші у кількості 120 тисяч гривень, 1600 доларів, 150 євро, отриманих від продажу наркотиків, вилучено. Наразі двох наркоторговців затримано в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу зловмисникам.

Тривають слідчі дії.За вказаним фактом триває досудове розслідування за ст.311 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання прекурсорів» та ст.307 «Збут наркотичних речовин» Кримінального кодексу України, за що передбачено до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.


Джерело: http://pokrovsk-police.dn.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх