Добропольские полицейские разыскали юную путешественницу, которая двое суток не давала о себе знать

Переглядів: 1665 0 08.05.2018 в 10:00:13 Новини поліції
Добропольские полицейские разыскали юную путешественницу, которая двое суток не давала о себе знать

13-річну добропільчанку співробітники Добропільського відділення поліції розшукали в селі Ганнівка. Свою поведінку неповнолітня пояснила бажанням просто гуляти та отримувати нові враження.

До чергової частини Добропільського відділення поліції звернулася місцева пенсіонерка із проханням допомогти їй знайти онуку, яка кілька днів тому пішла з дому і не повернулась. Правоохоронці одразу ж взялись за пошуки дівчинки. Вони опитали однокласників, вчителів, сусідів та знайомих зниклої. З’ясувалось, що вона нерідко прогулювала уроки і в день зникнення також не прийшла до школи. Самі ж рідні дівчини сказали, що це не перший випадок, коли їхня дитина залишає свій дім, не повідомляючи про це і не відповідаючи на їх телефонні дзвінки.

Тоді правоохоронцями було прийняте рішення об’їздити навколишні населені пункти. Так, у с. Ганнівка поліцейські звернули увагу на дівчину, яка йшла по вулиці. Вони під’їхали ближче і впевнилися в тому, що зовнішність незнайомки співпадає з фото, яке було в орієнтировці.

Дівчину одразу було привезено в відділення поліції. Там із «мандрівницею» правоохоронці провели профілактичну бесіду, під час якої зазначили, що якщо випадки її зникнення будуть траплятись і надалі, неповнолітню відправлять до виховного закладу закритого типу. Відносно ж матері дівчини інспектори ювенальної превенції склали адміністративний протокол за ст.184 «Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей» Кодексу України про адміністративні правопорушення.


Джерело: Покровський відділ поліції Донецької області


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх