Добропільські баскетболістки неймовірно стартували у чемпіонаті України

Переглядів: 1017 0 05.11.2021 в 09:30:55 Новини спорту
Добропільські баскетболістки неймовірно стартували у чемпіонаті України

З 01 по 03 листопада 2021 року у м. Харків розпочався ХХ чемпіонат України з баскетболу серед команд юнаків та дівчат – Всеукраїнська Юнацька Баскетбольна Ліга (ВЮБЛ) сезону 2021/2022 рр.

Збірну команду м. Добропілля представляли вихованки ДЮСШ відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Добропільської міської ради (тренери Олексій ОЧЕРЕТНИЙ,  Лариса ЖУКОТСЬКА).

У першому турі відбулося три зустрічі з такими командами: ХАІ – збірна Харківської обл., ДЮСШ № 3 м. Мелітополь, БК м. Дружківка.

З першої хвилини першої гри наші дівчата показали справжню спортивну майстерність та обіграли команду ХАІ з рахунком 62:47,  що дало впевненість у своїх діях. В наступній грі з командою ДЮСШ №3 м. Мелітополь знов здобули перемогу з рахунком 56:36. В заключній грі І туру з командою БК м. Дружківка рахунок склався з великим відривом на нашу користь 81:25. Таким чином, набравши 6 очок, у турнірній таблиці наша команда посіла І місце.

Але попереду ще ІІІ тури запеклої боротьби. Сподіваємось, що наші юні баскетболістки стануть чемпіонками Всеукраїнської Юнацької Баскетбольної Ліги (ВЮБЛ), фінал якої відбудеться у м. Київ  «Пуща-Водиця».

Побажаємо учасницям змагань піднятися на вищу ступень п’єдесталу!


Джерело: сайт міста Добропілля

Мітки: волейбол


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх