Добропільська ОДПІ: "На порядку денному – підакцизні товари"

Переглядів: 1299 0 01.03.2013 в 18:53:38 Новини податкової інспекції
Добропільська ОДПІ:
      З  метою недопущення реалізації підакцизної продукції з порушенням вимог   Постанови КМУ від 07.11.2012 року № 1017 «Про встановлення розміру мінімальних оптово-відпускних і роздрібних цін на окремі види алкогольних напоїв» начальник Добропільської ОДПІ Світлана Анатоліївна Сузіна провела зустріч із представниками бізнесу, які реалізують алкогольні напої.
   Вона зазначила, що представники торгівлі повинні зрозуміти та забезпечити неприпустимість фактів продажу алкогольних напоїв за цінами нижче мінімально встановленого законодавством рівня на 1 березня 2013 року. В інспекції зареєстровано 191 ліцензію на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями. Платники, що мають  відповідні ліцензії, відраховують у державний бюджет збір на розвиток виноградарства, садівництва та хмелярства. З початку року до інспекції надійшло  цього збору близько 50,0 тис.грн.
   Також Світлана Анатоліївна Сузіна звернула увагу присутніх, бути пильними і не допустити розповсюдження підробленого алкоголю покупцям та продажу алкогольних напоїв неповнолітнім. 
   Она акцентувала увагу присутніх, що чинне законодавство України забороняє продаж цих товарів особам, які не досягли 18-річного віку. 
   Зустріч відбулася в доброзичливій атмосфері. Наприкінці були надані вичерпні відповіді на запитання присутніх та розповсюджені календарики під назвою  « Застерегти  дітей від алкоголю і тютюну  – наша загальна справа.» 

                                                                             Сектор взаємодії із ЗМІ
                                                                   та громадськістю
                                                                              Добропільської ОДПІ         


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх