В поселке Водянское прошли детские соревнования «Спорт для всех»

Переглядів: 1101 0 27.01.2018 в 12:00:39 Новини спорту
В поселке Водянское прошли детские соревнования «Спорт для всех»

Протягом січня 2018 року відбува лися корекційно - розвивальні заняття серед вихованців водянської секції ЗФП ( інструктор- Гладун Наталя Вікторівна ) Добропільського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» за програмою "Зимових оздоровчих розваг".

Для закріплення знань дітей про різноманітні форми зимових розваг було проведено фізкультурно-оздоровчий турнір . Основна мета заходу це - навчання застосовувати здобуті навички у повсякденному житті, розвивати і коригувати дрібну моторику, артикуляційний апарат учнів, силу легенів та дихальної системи, координацію рухів, пам'ять, збереження та зміцнення здоров’я.

Довгоочікуваний сніг, морозець, слизькі крижані гірки створювали приємну емоційну атмосферу , а естафетні протиборства та конкурси піднімали настрій дітлахів. Перш ніж почати змагання, провели розминку під музичний супровід. Вихованці гуртка веселитись, розважались, приймали активну участь у спортивно - розважальній програмі. Діти з великим задоволенням пограли у сніжки, приняли участь у грі – змаганні «Зліпи сніговика» та «Рукавичка-подружка».


В поселке Водянское прошли детские соревнования «Спорт для всех»


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх