Діяльність соціального шкільного підприємництва “NoMotloH”

Переглядів: 278 0 25.05.2021 в 15:47:13 Суспільство
Діяльність соціального шкільного підприємництва “NoMotloH”

Квітень приніс одночасно дві гарні новини  – ми закупили обладнання та отримали перше замовлення на виготовлення 50 сумок! Учасники команди соціального шкільного підприємства пройшли майстер – класи та вже є повноцінними учасники процесу із виготовлення товарів! Пошити еко сумку з тканини швидко, недорого і якісно - тепер не питання для нашої команди. Крім того, учасники відмічають, що процес технологічно цікавий і творчий. Також нагадаємо, що маємо можливість нанести на сумки або футболки, чашки і тарілки сублімацію із вашим лого, чи другим іншим малюнком! Що зробить вироби унікальними та ексклюзивними! Ви вже можете підписатися на нашу сторінку @nomotloh в Інстаграм та зробити замовлення.
Діяльність соціального шкільного підприємництва “NoMotloH” будується на основі навчальної програми за вибором «Соціальне шкільне підприємництво» та навчального посібника «Соціальне шкільне підприємництво: твій перший стартап», які були розроблені спеціально для вчителів, батьків та учнів 8 (9,10,11) класів та дістали затвердження Міністерства освіти та науки України.
З матеріалами можна ознайомитись за посиланням:
• Навчальна програма: http://bit.ly/навчальнапрограма
• Посібник: http://bit.ly/посібник_із_СШП
Проєкт зі створення соціального шкільного підприємства “NoMotloH” реалізується в межах проєкту «Заснування соціальних шкільних підприємств у сільській місцевості та малих містах України для заохочення молоді до соціального підприємництва у Івано-Франківській, Житомирській і Донецькій областях», що виконується @Фондом Східна Європа та @ChildFund Deutschland e.V. і фінансується @Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини. Детальніше про проєкт читайте на http://sse.eef.org.ua/


Діяльність соціального шкільного підприємництва “NoMotloH”


Джерело: сайт міста Добропілля

ComForm">
avatar
Наверх