В библиотеках Добропольского района почтили память Героев Небесной Сотни

Переглядів: 987 0 21.02.2018 в 09:00:41 Суспільство
В библиотеках Добропольского района почтили память Героев Небесной Сотни

20 лютого в Україні відзначається День пам'яті Героїв Небесної Сотні. 

    В цьому році минає четверта річниця від дня, коли відстоюючи права демократії і свободу на Майдані загинули 100 осіб, якіх пізніше назвали «Небесною Сотнею».
     З нагоди цієї річниці бібліотеки району проводять заходи з метою виховання патріотичних почуттів у читачів, розповідають про мужність і героїзм наших співвітчизників. Цим подіям приурочені заходи: тематична виставка «Герої сьогодення – Небесна Сотня» (Святогорівська бібліотека),

   інформаційна полиця «Герої не вмирають…» (Новофедорівська бібліотека), виставка-пам’ять «Сердець найвища висота» (Завидокудашевська бібліотека), виставка-пошана «Я із Небесної Сотні» (Центральна бібліотека), виставка-обговорення «Небесна Сотня воїнів Майдану» (Шилівська бібліотека), інтернет-огляд «На варті наших душ – Небесна Сотня»» (Світлівська бібліотека), перегляд відео-хроніки «Небесній Сотні шана й молитви» (Завидокудашевська бібліотека), патріотична година «Героям слава» (Криворізька бібліотека), година вшанування «Герої для нас, як приклад…» (Новодонбаська бібліотека) та інші.
   Світла небесна пам’ять кожному, чиє життя обірвалося в серці української столиці, всім тим, хто не дожив кілька днів до весни. Це великий біль для кожного, хто є українцем.


Джерело: Добропільська районна рада


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх