Делегация из Доброполья приняла участие в праздновании юбилея Донецкой области + ФОТО

Переглядів: 1581 0 05.07.2017 в 11:00:39 Суспільство
Делегация из Доброполья приняла участие в праздновании юбилея Донецкой области + ФОТО

Ми й незчулися, як черговий ювілей Донеччини став не просто визначною датою, а яскравою реальністю. Адже 2 липня вся Донецька область святкувала урочини своєї Батьківщини у Краматорську, куди були запрошені і жителі області, і делегації міст і районів, і гості з різних куточків України, й іноземні гості.

Делегацію Добропілля очолював перший заступник Добропільського міського голови Олексій КОРМІЛЬЦЕВ. Урочиста частина відбувалася у Палаці культури НКМЗ, а основні події відбувалися у затишному Саду Бернацького. Тут були розгорнуті дитячі зони, в яких малих розважали аніматори, протягом дня проходили змагання з різних видів спорту, працювали атракціони, грала музика. На затишних тінистих алеях розташувалися виставкові намети усіх регіонів Донеччини, в тому числі і Добропілля.

Причому територія для виставки робіт наших земляків була обрана так, щоб їхні витвори, одні з найкращих в області, змогли побачити всі високі гості дорогою на святковий концерт. Не пройшов повз і голова Донецької облдержадміністрації Павло ЖЕБРІВСЬКИЙ разом з генеральним консулом Республіки Польща в Україні Янушем ЯБЛОНСЬКИМ. Наші майстрині розповіли про технологію малювання кавою, після чого подарували від щедрого добропільського серця два полотна, написаних у цій новій техніці. Крім живописних робіт керівника образотворчої студії ЦДЮТ А.М. Кімеріної та її вихованців, на виставці почесне місце посіли вироби у стилі оригамі, ассамбляж, стимпанк, дизайн з природних матеріалів, м’які іграшки О.Ф. Ганієвої та О.В. Травіної (керівники гуртків ЦДЮТ).

 

Не тільки почесні гості, а й пересічні громадяни надовго затримувалися біля робіт, виставлених Добропіллям, виявляли бажання придбати живописні роботи, в`язані іграшки, цікавилися технологією виготовлення цієї краси.

Надвечір у Саду Бернацького відбувся концерт кращих творчих колективів області, який вкотре продемонстрував, наскільки багата донецька земля на таланти.


Джерело: http://mrd.gov.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх