Де у Добропіллі найчастіше трапляються ДТП

Переглядів: 1160 0 14.03.2020 в 11:30:54 Новини поліції
Де у Добропіллі найчастіше трапляються ДТП

11 березня заступники голови Донецької облдержадміністрації Вадим Філашкін та Денис Клюшников провели робочу нараду з питань безпеки дорожнього рух, повідомила Прес-служба Донецької облдержадміністрації.

Участь у заході взяли керівники структурних підрозділів облдержадміністрації, представники балансоутримувачів автомобільних доріг, Національної поліції в Донецькій області, управління Укртрансбезпеки у Донецькій області та органи місцевого самоврядування.

Під час заходу обговорили перелік виявлених аварійно-небезпечних ділянок на дорогах комунальної власності та загального користування, розробки рекомендації щодо заходів з мінімізації кількості дорожньо-транспортних пригод із залученням спеціалізованих підприємств, нездійснення комісійних обстежень автодоріг органами місцевого самоврядування та здійснення аналізу причин ДТП.

За словами Вадима Філашкіна, згідно з результатами проведеної наради 20 лютого 2020 року було вирішено провести детальне обстеження автомобільних доріг.

У Добропіллі найчастіше ДТП трапляються на вулиці Гагаріна та проспекті Перемоги.

На фото - аварія на вулиці Гагаріна у січні 2018 року. Зіткнулися військова машина, вантажна Газель та автобус, який віз шахтарів на роботу у першу зміну. До лікарні тоді звернулися вісім осіб, трьох з них ушпиталили в травматологічному відділенні. Ще 10 шахтарів звернулися до медпункту шахти Алмазна, шестеро з них стали до роботи, решті надали заміну.


Джерело: НОВИЙ ШЛЯХ

Мітки: дтп, полиция


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх