Борги добропільчан за комунальні послуги склали майже 87 млн грн

Переглядів: 952 0 19.12.2019 в 10:30:15 Новини місцевої влади
Борги добропільчан за комунальні послуги склали майже 87 млн грн

16 грудня відбулось заключне засідання Громадської ради під головуванням Віталія ШЕВЧЕНКА.

Розпочали захід з приємної події – вітання з ювілеєм Валентину ОРЛОВУ, яка є членом Громадської ради та депутатом Добропільської міської ради. В адресу ювіляра прозвучали щирі побажання здоров’я та наснаги.

Перейшовши до роботи, присутні заслухали інформацію представників комунальних підприємств міста щодо заборгованості населення за надані послуги.

Так, станом на 01 грудня 2019 року мешканці міста заборгували КП «Добро» 49 281 728 грн, КП «Добропільська служба єдиного замовника» - 18 087 176 грн, Добропільському ВУВКГ КП «Компанія «Вода Донбасу» - 19 467 700 грн.

Комунальними підприємствами здійснюються заходи щодо підвищення рівня надходження сплати за надані послуги, а саме: розміщення оголошень на під’їздах, щомісячне вручення квитанцій, вручення боржникам претензій, направлення заяв до судів, співпраця з виконавчою службою.

Представниця КП «Добро» також поінформувала, що для зручності добропільчан у ЦНАПі ведеться постійний прийом громадян. Тут можна через термінал сплатити за послуги, провести звірку нарахувань оплати, замовити довідки, укласти договір.

В наступному 2020 році Громадська рада буде продовжувати «тримати руку на пульсі» цього проблемного питання.

rada4                         gorod1


Джерело: Добропільська міська рада


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх