Бізнес форум Криворізької громади

Переглядів: 703 0 03.03.2021 в 12:11:28 Новини району
Бізнес форум Криворізької громади

«Перспективи розвитку бізнес середовища у Криворізької громаді»

28.02.2021 відбувся бізнес форумі, що проходив у Криворізькій громаді Покровського району, з матеріалами за темою «Можливості для розвитку туризму».

До вітального слова долучилися Анна Павлова - Криворізька сільська голова, Руслан Курганов - ТОВ «РУТА-ПЛЮС», Володимир Антипенко - ТОВ «ПЕРСПЕКТИВА» та Володимир Орос - ГО «Добропільський центр молоді «ДОБРО»
Основною метою форуму стало формування спільного бачення розвитку бізнес середовища зокрема зеленого туризму, переробки сільськогосподарської продукції, створення агропарку та кооперативів або кластерів у регіоні.

Про можливості для мешканців громади з інформацією долучилися Володимир Кулигін, експерт з розвитку підприємництва з темою «Інвестиції в ОТГ: перспективи, можливості, пріоритети. Приклади підприємництва в зеленому туризмі». Іван Якунін, практикуючий юрист, приватний сертифікований податковий консультант з темою «Особливості ведення бізнесу в карантин та податкові зміни 2021 року». Віра Рудич, директор Департаменту міжнародного співробітництва та експорту Донецької ТПП з темою «Можливості співпраці в пошуку партнерів з Донецькою ТПП».

Про можливості для залучення коштів до громади поділилися Олександр Куріленко, фахівець з економічного розвитку з темою «Програма економічного розвитку східної України DRC-DDG». Олександр Шелуденков, координатор проектів з економічного розвитку, Проєкт USAID «Економічна підтримка Східної України» за темою «Грантові та технічні можливості проєкту USAID «Економічна підтримка Східної України». Олексій Махніборода, координатор Програми ООН з відновлення та розбудови миру на півночі Донецької області з порадами щодо можливостей проектів UNDP у 2021 році.
Також до форуму був залучений Сергій Підмогильний, експерт з туризму, координатор з розвитку мережі Greenways Ukraine з освітленням основних векторів розвитку туристичного бізнесу в громадах.

Резюмуючи розглянуті питання разом з учасниками форуму Володимиром Оросом були підведені підсумки та розглянуті перспективні плани на майбутнє для Криворізької громади.

За результатами форуму було вирішено створити на базі Криворізської сільради «Центр розвитку громади», який буде займатися різним напрямками серед яких «Розвиток підприємництва», «Розвиток туризму» та інші.
Найближчим часом планується провести тренінг для діючих та майбутніх підприємців з проектного менеджменту та написання проектних заявок. Свої питання та пропозиції залишайте за номером телефону 099 296 84 43 Наталя Сергіївна (8.00-16.00 у будні)


Бізнес форум Криворізької громади


Бізнес форум Криворізької громади


Бізнес форум Криворізької громади


Джерело: сайт міста Добропілля

ComForm">
avatar
Наверх