Более трех тысяч гривен потерял житель Белицкого, сделав заказ в интернете

Переглядів: 1094 0 19.04.2018 в 13:00:17 Новини поліції
Более трех тысяч гривен потерял житель Белицкого, сделав заказ в интернете

47-річний чоловік натрапив в інтернеті на оголошення про продаж доїльного апарату, негайно зв’язався із продавцем і оформив замовлення. Однак, постачальник «розчинився у повітрі», як тільки передоплата опинилася на його банківському рахунку. Поліцейські встановлюють особу шахрая.

До чергової частини Добропільського відділення поліції звернувся мешканець Білицького із заявою про те, що його ошукали. З’ясувалося, що потерпілий вирішив придбати доїльний апарат. Для цього чоловік знайшов на сайті оголошення із необхідним йому товаром, здзвонився із продавцем і, отримавши від нього номер банківської картки, перерахував на неї передплату – 3 тисячі 100 гривень. Через кілька днів постачальник, який обіцяв відправити апарат, перестав відповідати на телефонні дзвінки, а своє оголошення видалив. Зрозумівши, що це була шахрайська пастка, ошуканий чоловік прийшов за допомогою до правоохоронців.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 190 «Шахрайство» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання до 3-років обмеження волі.

Поліцейські застерігають: розрахунок за товар після його отримання і перевірка вмісту посилки до того, як розплатитися за неї, допоможуть Вам зберегти свої кошти і не стати «джерелом прибутку» для зловмисників.


Джерело: Покровський відділ поліції Донецької області


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх