Азартний бізнес та українці: чи безпечно користуватися послугами операторів? Думки та поради експертів

Переглядів: 1906 0 02.08.2022 в 15:03:49 Новини України
Азартний бізнес та українці: чи безпечно користуватися послугами операторів? Думки та поради експертів

Після того, як в Україні було легалізовано азартний бізнес, перед українцями відкрилося безліч можливостей. Якщо раніше їм доводилося ризикувати та користуватися послугами підпільних закладів, тепер усе докорінно змінилося. Оператори, які отримують ліцензію КРАІЛ, ведуть чесну та прозору діяльність. Їхня робота, як і фінансові операції, що проводяться в рамках онлайн-майданчиків, суворо контролюються вищими органами. Тому українці можуть абсолютно безпечно грати у карткові ігри, слоти, рулетку, користуватися послугами букмекерських контор. Те саме стосується виведення виграшів – транзакції проводяться швидко та без проблем за допомогою обраної користувачем платіжної системи.

Чи є ризики, і як їх уникнути?

Незважаючи на те, що ринок азартних ігор активно виводиться із тіні, на ньому залишилися нелегали, які працюють без ліцензії українського регулятора, тим самим порушуючи законодавство країни. Щоб не стати жертвою неблагонадійних операторів, краще при виборі майданчика керуватися порадами експертів. Вони розповідають, на що звертати особливу увагу та як виграти гроші:

  • Перевірити документацію компанії. Насамперед потрібно перевірити, чи є у неї ліцензія КРАІЛ (їй має бути присвоєний номер та вказана дата видачі). Також потрібно ознайомитися з внутрішньою документацією, щоб зрозуміти, які права та обов'язки у сторін, чи існують ризики, які оператор пропонує особливості співробітництва тощо).

  • Подивитися, яку репутацію має оператор. Розібратися в цьому допоможуть відгуки клієнтів, рейтинги, огляди, складені експертами.

  • Оцінити всі переваги та можливості, які відкриває оператор. Наприклад, багато хто пропонує щедру бонусну програму, можливість брати участь в акціях, розіграшах, турнірах.

  • Перед грою на гроші випробувати гру за допомогою демо-версії (якщо вона передбачена).

  • Використовувати промокоди (їх потрібно активувати на сайті оператора, щоб отримати бонус). Найчастіше вони передбачають можливість здійснення безкоштовної ставки, гру без фінансових вкладень, отримання фріспінів.

  • Розробити чітку стратегію гри. Експерти підкреслюють, що гра навмання нічим добрим не закінчиться. Потрібно добре вивчити правила, додаткові можливості, ознайомитися з думкою та порадами інших гравців.

  • Під час здійснення ставки вивчіть поради каперів або аналітиків. Тільки враховуйте думки тих, хто добре зарекомендував себе на ринку та має достатній досвід. Свою думку вони, як правило, викладають у блогах, на сайтах та форумах.

Також однією з найважливіших рекомендацій є те, що потрібно робити перерви у грі. У будь-який момент фортуна може відвернутися від гравця, тому потрібно вчасно зупинитися, перепочити, продумати, яких ви припустилися помилок тощо. Спочатку важливо визначити суму коштів, які ви готові витратити під час гри, щоб за жодних умов не перевищувати встановлені ліміти.

Азартна промисловість розвивається навіть у складних нинішніх умовах та відкриває безліч можливостей перед українськими гравцями. Вона забезпечує можливість безпечно користуватися різними послугами, отримувати бонуси та інші заохочення, моментально виводити гроші на карту, криптогаманець, електронний гаманець та ін. Але, щоб грати вигідно та безпечно, треба дотримуватися порад фахівців, підходити до процесу гри з холодною головою.

 

Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх