Поліцейські офіцери отримали авто для Шахівської громади

Переглядів: 1202 0 15.02.2021 в 07:30:50 Новини району
Поліцейські офіцери отримали авто для Шахівської громади

Поліцейські офіцери громад отримали дев’ять нових кросоверів Renault Duster. Передача службового транспорту відбулася 9 лютого у Краматорську.
«Поліцейський офіцер громади» – це проєкт, покликаний зробити життя у громадах безпечнішим і покращити взаємодію між правоохоронним органами, органами влади та громадськістю. У рамках проєкту службові автомобілі отримали Лиманська, Шахівська, Черкаська, Олександрівська, Ольгінська, Миколаївська об’єднані територіальні громади. Придбання автомобілів здійснюється за допомоги Посольства США в Україні у рамках міжнародної технічної допомоги.

Загалом Донецька область стала дев’ятою областю, яка вступила в реалізацію проєкту «Поліцейський офіцер громади». Після неї долучилися ще 10 областей. Наразі на Донеччині вже 8 громад мають свого поліцейського офіцера і відчули дієвість цієї програми. У кожній територіальній громаді, де працюють поліцейські офіцери громади, вже створено поліцейські станції. Всі вони належним чином укомплектовані й там можуть надавати послуги не тільки поліцейські, але й служба з надзвичайних ситуацій, медики тощо.


Джерело: НОВИЙ ШЛЯХ


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх