Акция «Сердце к сердцу» в Доброполье

Переглядів: 1858 1 13.04.2012 в 04:26:08 Суспільство
Акция «Сердце к сердцу» в Доброполье
   «Серце до серця» — благодійна акція Всеукраїнського благодійного фонду "Серце до серця", що проходить кожного року, починаючи з 2006 р..
   Слід зазначити, що це одна із найбільших акцій, що проводяться в нашій Батьківщині. Об’єднуються люди, організації, міста, аби спільними зусиллями допомогти хворим дітям одужати. Акція супроводжується проведенням концертів, вистав, конкурсів за участю учнівської та студентської молоді, членів різних громадських і благодійних об'єднань. Під час проведення благодійної акції проводиться суспільний збір коштів[2], на які закуповується медичне обладнання для дитячих лікарень. Обладнання вже допомогло дітям, що мають вади з слухом та зором, недоношеним новонародженим дітям, а також дітям хворим на цукровий діабет.
   Хід проведення висвітлюється у засобах масової інформації. За підсумками шостої благодійної акції збору коштів для дітей, хворих на цукровий діабет "найсердечнішою" областю стала Вінницька. Вінницькі волонтери зібрали 525 тисяч 436 гривень, випередивши лідера попередніх акцій - Одеську область - майже на 10 тисяч гривень. За інформацією Всеукраїнського благодійного фонду "Серце до серця" загалом під час акції 2011 року волонтери зібрали майже чотири мільйони гривень, за які придбано 140 інсулінових помп для діток, хворих на цукровий діабет та 6 систем постійного моніторингу рівня цукру у крові для 6 ендокринологічних центрів в Україні. «Мету цьогорічної акції ми не змінили, на прохання батьків, лікарів та волонтерів кошти знову збиратимуться для хворих на діабет діток.», - відзначив голова наглядової ради фонду.
   Хочеться зауважити, що акція «Серце до серця» – це не просто збір коштів, вона має на меті створити зв`язок між молодими людьми з усієї України. Патріотизм, співчуття, безкорисливість, взаємодопомога та взаємопідтримка – це основні якості, які здобуває молодь, беручи участь у цій акції. 
   Наше місто не стало виключенням, акція проводитиметься з 16 квітня по 6 травня під гаслом ,,Карнавал людських сердець”. В акції беруть участь відділ у справах сім’ї та молоді та відділ освіти Добропільської міської ради, Добропільський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, громадська організація ,,Добропільський центр молоді ,,Добро” та волонтери. Спільними зусиллями волонтерів відбуватиметься збір коштів в місцях відпочинку населення, торговельних комплексах. Всім благодійникам будуть роздаватися логотипи фонду — червоне серце.
Під час акції волонтери відвідають Добропільський центр соціально-психологічної реабілітації дітей та подарують вихованцям сердечне свято малюнку на асфальті. 
Також планується організувати виставку дитячих малюнків, які взяли участь в міському конкурсі ,,Місто моєї мрії”. А головною подією має стати флеш-моб, основний задум якого − створити велике живе серце, щоб люди весь наступний рік шукали себе на фото того серця. 
   Шановні жителі міста, долучайтесь до акції "Серце до серця", об’єднаймося серцями, аби досягнути поставленої мети - врятувати дитячі життя!
   
   Начальник відділу у справах сім’ї та молоді Добропільської міської ради А.С. Олексенко

Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



avatar
1 Vlados • 11:11:41, 13.04.2012
Условия проведения: 29 апреля в 14-50 быть у входа в здание исполкома Добропольского городского совета, желательно чтобы в одежде присутствовал красный цвет или быть с красным воздушным шаром. В 15-00 все участники выстроятся в форме сердца. Символическое сердце - символ милосердия в сердце каждого из участников, а так же призыв к окружающим творить добро, будет запечатлено фотографами! Мероприятие займет не более 15 минут. Мы рассчитываем на вашу поддержку друзья! не оставайтесь в стороне!
ComForm">
avatar
Наверх