На шахті Добропільська завершили оконтурювання виїмкового поля 3-ї південної лави

Переглядів: 1318 0 25.11.2021 в 07:30:57 Новини підприємств
На шахті Добропільська завершили оконтурювання виїмкового поля 3-ї південної лави

Дві бригади прохідників під керівництвом Олександра Деревенця та Олексія Барбишева «зустрілися» у призначеному місці – провели збійку монтажного ходу майбутньої лави, з якої планується видобути 500 тисяч тонн енергетичного вугілля.

Знакова для шахти «Добропільська» подія сталася на глибині 450 метрів. Йому передувала напружена робота колективів ділянок підготовчих робіт №1 та №2. Сумарно прохідники пройшли 1400 метрів нових гірничих виробок та відновили 875 метрів вже використаних раніше.

Слід зазначити, що гірники працювали у складних гірничо-геологічних умовах. Крім того, вони повторно використовували матеріали – це дозволило знизити собівартість проведення гірничих виробок.

До збійки в підземних горизонтах прохідників вели маркшейдери, які ретельно планували роботи, щоб вивести забої на змикання 2-х виробок. В результаті бригади Олексія Барбишева та Олександра Деревенця точно поєднали дві виробки в одну без відхилення від заданого напрямку.

Роботи з оконтурювання 3-ї південної лави на «Добропільській» завершені, і тепер перед гірниками стоїть особливо важливе завдання щодо її монтажу та введення в експлуатацію у 2022 році.

 


Джерело: ДП "Добропіллявугілля-видобуток"


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх