В с. Доброполье состоялся спортивный праздник, посвященный Дню молодежи

Переглядів: 1316 0 26.06.2018 в 11:00:43 Новини спорту
В с. Доброполье состоялся спортивный праздник, посвященный Дню молодежи

23 червня 2018 року в с.Добропілля (Панський сад) відбулося спортивне свято, присвячене Дню молоді. У цьому заході взяли участь футбольні команди: "Мар'їнка"(м.Добропілля), смт Святогорівка, село Добропілля; команди дівчат-волейболісток з с.Криворіжжя, збірна Добропільського району "Династія С" і райдержадміністрації, а також дружні сім'ї Косенко, Лацапньових і Крамарєвих.

    З вітальним словом до присутніх звернулася голова районної ради Тамара Бєлянкіна, Добропільський сільський голова Анна Павлова і в.о. завідувача сектору у справах сім'ї молоді та спорту райдержадміністрації Світлана Кучманова.

    За допомогу в організації проведення заходу Світлана Володимирівна нагородила Подякою райдержадміністрації Віктора Крамарєва і Анну Павлову.

    Для учасників і гостей спортивного свята була підготовлена цікава і різноманітна програма: великий футбол, гра у волейбол, сімейні змагання "Мама, тато, я - спортивна сім'я!". Під час проведення заходу районний центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді провів акцію "За здоровий спосіб життя". Члени колективу районної ради, які були присутні на районному святі, жваво та енергійно відповідали на питання вікторини "35 питань про здоров'я".

    Хоч кожний учасник відрізнився своєю гіпер-активністю, кмітливістю, але як у кожних змаганнях, за результатами визначено переможців. Отже, у змаганнях з футболу: перше місце посіла команда села Добропілля, друге - "Мар'їнка", третє - команда Святогорівки; з волейболу: І місце - команда "Династія С", ІІ місце - Криворіжжя, ІІІ місце - райдержадміністрації.  

    У сімейних перегонах призове перше місце посіла сім'я Косенко.

   Вітаємо переможців і бажаємо нових звершень та здобутків. 

    Учасники змагань висловлюють велику подяку благодійникам заходу Ткачу І.В. (ПрАТ "Глини Донбасу"), Стрепоченко М.М., Антипенко В.В.  (ТОВ "Перспектива") та всім іншим, хто посприяв в організації і проведенні заходу.


В с. Доброполье состоялся спортивный праздник, посвященный Дню молодежи


В с. Доброполье состоялся спортивный праздник, посвященный Дню молодежи


Джерело: Добропільська районна рада


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх