Лідер четвертої школи - голова обласної Ради старшокласників

Переглядів: 1902 9 16.06.2009 в 22:23:12 Новини району
   До цієї перемоги Пашкуал Софі, учениця 9-А класу Добропільської загальноосвітньої школи I-III ступенів № 4, йшла впевнено майже три роки. Саме такий час вона одностайно обирається президентом дитячо – юнацької організації «Республіка радості», очолює шкільну Раду старшокласників.

   Софі – унікальна дівчинка, має багато здібностей, але організаторські, або лідерські, найкраще реалізовані в її житті. Пам’ятають в місті яскраві, оригінальні виступи дівчини на розважальних конкурсах «Лідер – перспектива», «Марафон самих – самих», впевнені, аргументовані та блискавичні відповіді під час гри для ерудитів «Інтелектуальне лото».

   Завжди відповідально ставилась Софі до навчання. Кожен рік під час олімпіадного марафону вона непереможна лідерка в міських олімпіадах з математики, російської мови та літератури, української мови та літератури, географії, фізики, хімії. Учасник обласних олімпіад з російської мови та хімії.

   Не перший рік вона входить до міського банку обдарованих дітей. Другий рік Софі отримує стипендію голови Добропільської ради. Кожен рік її запрошують навчатися в обласному багатопрофільному ліцею «Ерудит» для обдарованих дітей.

   У неї на все вистачає часу: в школі – відмінниця, в студії «Рожевий слон» - одна з найкращих кореспондентів та талановита журналістка – початківець (саме про цю майбутню професію мріє наша Софі), в танцювальному колективі «Аеліта», де займається п`ять років, - ведуча танцюристка. А ще вона захоплюється вишиванням, завжди до свят готує для мами сувенір, зроблений власними руками. Красива та струнка дівчина, добра та чуйна подруга, вона пише відверті, чаруючі вірші. Нещодавно заінтригувала Софі театральна студія при ЦДЮТ, і тепер вона приміряє сценічні образи, грає у виставах.

   Але головною справою залишається лідерська робота. Другий рік Софі – член обласної Школи лідерів, постійний учасник літньої виїзної практики, куди збираються діти з різних областей України і сперечаються про учнівське самоврядування, моделюють ситуації, генерують ідеї та розробляють цікаві проекти, з якими повертаються у свої школи.

   Найбільший успіх прийшов до Софі весною цього року. На відбірковому турі кандидатів до складу обласної Ради старшокласників в м. Донецьку вона презентувала свій молодіжний проект «Толерантний світ будує молодь». «Нехай у світі панує злагода, дружба й повага» - основна його ідея. Впевнений голос нашої Софі не залишив жодного байдужим до цієї проблеми. Тому саме її проект визнали найактуальнішим та найкращим. Презентація захопила всіх слухачів ,було над чим поміркувати: кожен у світі живе для щастя, й важливо навчитися поважати один одного. А переглянуте членами журі портфоліо Софі переконало: вона найкраща серед лідерів нашого регіону, тому саме їй очолювати обласну Раду старшокласників!

   Цю хвилюючу та бажану мить перемоги не забути! І хоча попереду багато роботи і в місті, і в обласній Раді, але поруч з Софі її надійні дорослі друзі: педагог – організатор Паніотова С.А., методист ЦДЮТ Верещагіна Н.В., а найголовніше - мудра настанова та всебічна підтримка директора школи – Кальченко І.В.

   Ми вітаємо Софі з важливою перемогою, відповідальним призначенням і раді, що в Донецьку гідно оцінили нашу лідерку. Нехай навколо неї зберуться однодумці – юні політики, яким вибудовувати в майбутньому нашу країну.

Мамонова С.М., заступник директора з навчально-виховної роботи
Добропільської ЗОШ № 4


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



avatar
8 Polina • 15:41:38, 30.03.2011
СОНЬКА ЛУЧШАЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!))))))))))))
avatar
7 shadefox • 22:54:12, 21.06.2009
Молодец, так держать!! up
avatar
6 agat • 21:56:01, 17.06.2009
hooray specool
avatar
5 Simply_Olya • 19:00:14, 17.06.2009
Соня, молодец!! Так дежать!! first
avatar
4 inetka • 17:58:14, 17.06.2009
first
avatar
3 Vlados • 16:02:40, 17.06.2009
Розовый Слон это в ЦДЮТ нашем:)

Ну люди умеют распределять время, читают книги.....

avatar
2 inetka • 00:38:45, 17.06.2009
а "Розовый слон" разве не в Донецке?
avatar
1 dobrepole • 22:24:19, 16.06.2009
Молодец, когда она столько времени находит успевать везде?
ComForm">
avatar
Наверх