Новини Добропільської райдержадміністрації

Переглядів: 1450 0 19.05.2009 в 21:42:23 Новини району

   Сьогодні перший заступник голови Добропільської райдержадміністрації Тамара БЄЛЯНКІНА, заступники голови райдержадміністрації Микола ШАПОВАЛОВ та Віталій ШЕВЧЕНКО прийняли участь в спільному засіданні районної комісії з питань ТЕБ та НС та протиепідемічної комісії.

   На засіданні розглянуто питання про координацію дій по недопущенню занесення та поширення на території району випадків захворювання людей вірусом А / Н1N1 (свинячий грип). З даного питання доповіли головний лікар Добропільської СЄС Микола ЖУК, головний лікар КЛПЗ «Добропільська ЦРЛ» Вадим БАБКОВ. Прийняте рішення за результатами доповідей та з урахуванням обговорення.

   Також Тамара БЄЛЯНКІНА провела апаратну нараду, на якій розглянуто 7 питань. Одним з питань було підведення підсумку проведення в районі благодійній акції допомоги дітям з вадами зору «Почуйте всі!», яка проводилась з 4 по 10 травня . Волонтери районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, Школи волонтерів «Гарячі серця» провели рейди в учбові та медичні заклади, на дискотеки, які проводились в закладах культури. В акції прийняли участь приватні підприємці, фермери. Всього було зібрано коштів на загальну суму 1 277 грн.

   На нараді розглянуті питання щодо стану благоустрою сіл району, виконавської дисципліни в структурних підрозділах райдержадміністрації, про роботу зі зверненнями громадян, про виконання протокольних доручень на інше.

Источник: http://donoda.gov.ua/


Джерело: сайт міста Добропілля

ComForm">
avatar
Наверх