Їхнє серце під прицілом…

Переглядів: 1918 0 28.04.2009 в 11:47:27 Новини поліції

    Перестрілки, погоні, зустрічі із злодіями, ненормований робочий день, рутинна праця і нерідко кров – така вона професія працівників кримінального розшуку. Та все це будні, тому особливим є для них професійне свято, яке припадає на 15 квітня. Але цей рік важливіший за попередні, адже в 2009 році кримінальний розшук святкує своє 90-річчя.
…Гімн України, яким розпочалися урочистості, надав святові патріотичності, розуміння відповідальності перед Батьківщиною та громадою за свої вчинки. У цей день в актовому залі зустрілися кілька поколінь – ветерани і їхня гідна зміна, молоді працівники міліції. Привітав своїх колег начальник Добропільського міського відділу міліції, полковник Микола Васильович Ісаков і вручив їм нагороди: «За дні та ночі проведені тут, у Добропільському відділі міліції, за те, що ви працюєте заради спокою та безпеки Добропільщини, громади».
   Зокрема, ветерани, які гідно несли свою місію, передавали свій досвід своїм наступникам: М.І.Немазаний, С.П.Гентюк, Світлана Павлівна, В.М.Севастьянов, М.Д.Веніамінов, С.В.Кураков, В.Г.Белоконь, С.І.Титаренко та інші. Також були відзначені молоді відповідальні керівники Артем і Олександр Ісакови, Наталя Гентюк, Сергій Овчинніков, Артем Заварзін та спеціалісти Дмитро Шевченко, Сергій Сазанський, Євгеній Малігон, Федор Маслюков, Юрій Андрійченко.
   Прекрасне свято влаштували для них працівники Будинку культури шахти «Білозерська», а саме, ведуча Віталіна Кабченко, солістка Тетяна Жмур, хореографічний дует Артем Краснопольський і Олена Стецкович, народний ансамбль «Музики».
   Водночас радісним і тривожним було свято як і професія, яку обрали ці люди. І як сказав Микола Васильович: «Це не просто професія, це вже спосіб життя».
Безперечно – мужня професія, яка накладає свій відбиток. І тим більше, стає необхідність, щоб кожного чекали вдома, завжди радо зустрічаючи. Цього і побажали працівникам кримінального розшуку голова Добропільської райдержадміністрації Ю.І.Середа та голова Добропільської районної ради М.М.Гапич: «… щоб Вас завжди чекали вдома!..».

 Юлія Бурховецька. Газета "Новий шлях"


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх