„Сузір’я” талантів

Переглядів: 1321 0 22.12.2008 в 22:11:55 Новини району

   Ви бачили небо, де зорі сповиті, де танок і лагідний спів?
   Таланти дітей в голосах їх відкриті „Сузір’я” – це наш колектив. П’ятдесят три дитини віком від чотирьох до п’ятнадцяти років об’єдналися під крилом талановитої, світлої, чарівної людини Людмили Валеріївни Юрченко. Вона навчила їх відчувати красу та милозвучність пісні, полюбити її та правильно передати глядачам або слухачам. І це не випадково, адже їхня викладачка сама не уявляє свого життя без пісні, неодноразово вона радувала добропільців зі сцени своїм чарівним співом. Разом з донечкою Юлією та чоловіком Олександром, який до речі є аранжувальником всіх пісень колективу, вони створили чудове тріо.
   Свій професіоналізм Людмила Валеріївна передає вихованцям ЦДЮТ, маленьким зірочкам великого яскравого сузір’я.
   У постійному прагненні дати дітям найкраще, керівники студії шукають нові методи та засоби для розвитку відчуття прекрасного в кожній маленькій особистості, в кожній душі. Саме до цього колективу залюбки приходять діти, адже знають, що тут вони отримають частинку добра, любові, ніжності.
  Багато яскравих танців створила хореограф Ірина Валеріївна Пляцько та акомпаніатор Наталія Анатоліївна Кисельова. Таким чином і пісня і танець, і музика поєдналися в незабутні номери, під час яких всі вокалісти знаходяться на одній сцені. Це – „Подаруй усмішку світу”, „Різнокольорові кулі”, „Привіт літо”, „Наш народ молодий”.
   Вихованці студії „Сузір’я” дорослішають підкорюють нові вершини, поширюють свої горизонти, беруть участь у всіх міських заходах і святах.
   Провідні солісти Ганна Могілатова та Юлія Юрченко неодноразово ставали лауреатами і переможцями різних регіональних, обласних, Всеукраїнських конкурсів.
   Сама ж Людмила Валеріївна відзначає: „Найбільше дітям подобається співати разом. Вони найкраще доповнюють один одного на сцені, створюючи зіркове сузір’я. Вони завжди викликають гарячий відгук у серцях глядачів та шквал оплесків!”


Юлія Бурховецька - Газета "Новий шлях"


Джерело: сайт міста Добропілля

ComForm">
avatar
Наверх