Сіячі добра і милосердя

Переглядів: 1701 0 05.11.2008 в 22:49:33 Суспільство

    Підтримати, зрозуміти, простягнути руку допомоги – це кредо соціального працівника. Сіяти добро та милосердя – ось у чому полягає сенс його роботи.
   31 жовтня у стінах виконкому відбулося урочисте святкування Дня працівника соціальної сфери. У цей день лунали теплі, щирі слова в адресу винуватців свята.

    Добропільський міський голова Віктор Трохимович Дерипаска з найкращими побажаннями вручив грамоти виконавчого комітету Добропільської міської ради дев’яти професіоналам своєї справи. Це чудові жінки, справжні спеціалісти: директор Добропільського міського центру зайнятості В.Г.Шевченко, заступник начальника управління праці та СЗН Н. А.Чечина, головний бухгалтер терцентру П.М.Ярош, начальник відділу персоніфікованого обліку отримувачів пільг М.В.Самсонова, завідуюча господарством Центра реабілітації О.М. Курсакова, головні спеціалісти відділу пенсійного забезпечення С.П. Мазур та І.М.Сипко, спеціаліст Фонду соціального страхування Л.В.Захарова, директор Добропільського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей і молоді М.М.Антонова. А Валентина Григорівна Шевченко була нагороджена ще подякою Міністерства праці та СЗН.
    Та не буває свята без пісні. Своїми голосами радували присутніх вихованці музикальної школи №1 м. Добропілля та Центру дитячої та юнацької творчості. Лунали пісні „Смерека” у виконанні А.Бороха, „Вогонь і балерина” Є.Чернової, „Бажаю і чекаю” Андрія Вороб’єва „Як у нас на Україні” Д. Лозовської, „Калина” і „Щастя” дуету „Рандеву”.
    Вітаємо вас, наші любі! Хай те добро і милосердя, розуміння і турбота, що Ви сієте в серцях людей повернеться Вам бумерангом!


Юлія БУРХОВЕЦЬКА. "Новий шлях"


Джерело: сайт міста Добропілля

Мітки: праздник


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх