Звіт правоохороців Добропільського МВ ГУ МВС України в Донецькій області перед мешканцями м. Добропілля

Переглядів: 1722 0 31.07.2013 в 21:27:50 Новини поліції
Звіт правоохороців Добропільського МВ ГУ МВС України в Донецькій області перед мешканцями м. Добропілля    Керівництвом Добропільського МВ ГУ МВС України в Донецькій області 24.07.2013 року о 14:00 годині було проведено звіт перед мешканцями м. Добропілля . Який проходив в приміщенні музичної школи м. Добропілля. На звіті були присутні керівництво Добропільського МВ , представники ГУМВС України в Донецькій області, міський голова м. Добропілля Дерипаска В.Т, представники місцевих ЗМІ , представники Добропільського міського виконкому , жителі м.Доброілля. Всього було присутнє приблизно 100 громадян.
   Усім присутнім на звітах було вручено пам’ятки «Як не стати обьектом злочинних зазіхань» .
У своїх виступах керівництво Добропільського МВ ГУ МВС України в Донецькій області та представники ГУ МВС України в Донецькій області висвітлювали результати роботи міліції по охороні громадського порядку і захисту прав та свобод громадян, дільничні інспектори доповідали про проведену роботу на адміністративних дільницях.
Було проведено анкетування громадян , які приймали участь у звітах , з метою визначення громадської думки про роботу міліції , рівень довіри до неї, наявні проблемні питання у взаємодії міліції з населенням.

Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье


Новини по темі:


ComForm">
avatar
Наверх