Жители сел Добропольского района благодарят социального работника

Переглядів: 1677 0 04.07.2017 в 11:00:08 Суспільство
Жители сел Добропольского района благодарят социального работника

Сьогодення, на жаль, занадто щедро викликає потребу звернути увагу на життя людей похилого віку. Приємно відзначити, що завдяки спільним зусиллям всіх гілок влади, громадськості, у соціальному обслуговуванні відбуваються зміни на краще. У територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Добропільського району (директор Маргарита Болотова) працюють 25 соціальних робітників, у яких на обслуговуванні знаходиться від 6-ти до 10-ти осіб. 
Жителі с. Мирне висловлюють подяку соціальному робітнику Харенко Людмилі Леонідівні, яка ось уже 4 роки з великою відповідальністю виконує цю нелегку місію. ЇЇ підопічні знаходяться в 3-х селах Шилівської сільської ради: Василівка, Мирне, Гуліве.


В будь-яку пору року на велосипеді Людмила поспішає на допомогу до своїх підлеглих: наносити води, приготувати їжу, доставити продукти та медикаменти, обробити присадибну ділянку, прибрати оселю, обміняти в бібліотеці книги та підбадьорити добрим словом. ЇЇ приходу чекають з нетерпінням; у кожного уже готовий перелік прохань та побажань. Завжди чуйна, доброзичлива, ввічлива, чемна, з почуттям відповідальності та умінням вислухати Людмила Леонідівна, як сонечко, з’являється у них на порозі. 
Отримувачі соціальної послуги догляду вдома Зелена В.А.,Ткачов С.О., Боровик С.А., Мисюк Г.Ф., Ткачова В.А., Ковальова В.П. щиро дякують територіальному центру за таку працівницю і бажають Людмилі Леонідівні міцного здоров’я, витримки, терпіння, адже вона для них і швидка допомога, і подруга, і майже рідня.


Джерело: Добропільська районна рада


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх