Заседание родительского совета ЦДЮТ г. Доброполья + ФОТО

Переглядів: 1065 0 15.03.2014 в 20:43:00 Суспільство
Заседание родительского совета ЦДЮТ г. Доброполья + ФОТО

13 березня в ЦДЮТ відбулося засідання Батьківської ради, на якій розглядались питання: 
1. Організація спільних справ батьків, дітей в народній студії образотворчого мистецтва «Фантазія», зразкової майстерні декоративно-прикладної творчості «Стиль» (доповідачі – керівники гуртків А.М.Кімеріна і О.В.Травіна)
2. Про використання благодійних батьківських внесків (доповідач – голова Батьківської ради ЦДЮТ Г.Д.Чичеріна)
3. Про здійснення контролю за своєчасним оприходуванням та списанням матеріальних цінностей (доповідач – заступник директора з АГР Трегубова Г.О.)
4. Створення санітарно-гігієнічних умов для навчання і виховання дітей і підлітків в ЦДЮТ (доповідач – зав. художнім відділом Л.П.Щербина)
5. Стипендіати Добропільської міської ради та профспілки працівників вугільної промисловості в 2014 році (доповідач – заступник директора з НМР Горбаченко С.А.)
6. Моніторинг участі вихованців і творчих колективів в обласних, всеукраїнських і міжнародних конкурсах, фестивалях, виставках за 2013 рік (доповідач – зав. відділом декоративно-прикладної, технічної творчості Черняк В.В.).
7. Різне.
 
 
Відбулася конструктивна робота з батьками, вирішенні поточні питання стосовно забезпечення життєдіяльності закладу, намічено шляхи подальшої сумісної роботи.
   Источник: http://dobr-cdut.jimdo.com

Джерело: сайт міста Добропілля

ComForm">
avatar
Наверх