З 1 квітня 2013 року стартує програма «Кришталеве серце 2013»

Переглядів: 976 0 12.04.2013 в 21:37:19 Суспільство
З 1 квітня 2013 року стартує програма «Кришталеве серце 2013»

   Мета програми: показати жителям регіону героїв нашого часу, які живуть серед нас, - сучасників, гідних представників різних соціальних верств і професій, чия діяльність і вчинки гідні уваги і поваги.

   Нагорода «Кришталеве серце» вручається за те, що людина слідувала покликом свого серця. За скоєння справжніх людських вчинків. А головне в цій нагороді не престижність самої премії і не яскравість нагородження переможців. Головне, щоб донеччани змогли побачити своїх героїв. Простих людей, яких потрібно ставити в приклад. Щоб ми знали імена своїх героїв і надихалися їхніми вчинками.

   Вже третій рік поспіль Донбас шукає своїх героїв. Герої, звичайно, скромніші. Герої не розповідають про свої подвиги, вони їх здійснюють. Тому завдання усіх нас, знайти і розповісти Донбасу про них. Якщо серед ваших знайомих або друзів є люди, вчинками яких ви захоплюєтеся - напишіть про них!

   Заявку на участь у програмі «Кришталеве серце» можна скачати на сайті 

   Матеріали про кандидатів необхідно направляти на адресу редакції «Донецкие новости». 1. Поштою: 83050, м. Донецьк, бул. Шевченка, 4. кор. 2 (редакція газети «Донецкие новости»). 2. На електронну адресу: [email protected]

   З усіх питань, куратор програми Сорока Ольга, тел.: 050-478-87-94; (062) 334-01-51. Строки прийому заявок: до 9 серпня 2013 року.

   Участь у програмі безкоштовна!

   Заступник начальника управління з питань зв’язків з громадськістю, начальник відділу організаційної роботи управління організаційно-господарського забезпечення діяльності Добропільської міської ради Олексенко Анна


Джерело: сайт міста Добропілля

ComForm">
avatar
Наверх