Вниманию добропольских родителей

Переглядів: 3581 0 16.02.2017 в 12:00:38 Суспільство
Вниманию добропольских родителей

Шановні батьки! Педагоги та психологічна служба закликають Вас бути пильними і особливо уважними до Ваших дітей. Набирає обертів участь підлітків у флешмобах, метою яких є доведення до їх самогубства.

Відстежуйте групи в соціальних мережах, зокрема, «ВКонтакті», в яких бере участь Ваша дитина, особливо якщо в назві групи є «Киты плывут вверх», «Разбуди меня в 4.20», f57, f58, «Тихий дом», «Рина», «Ня.пока», «Море китов», «50 дней до моего…».

Звертайте увагу:

- на зміни в поведінці підлітка;

- на наявність порізів на руках дитини;

- на те, що дитина не висипається, навіть якщо лягає рано;

- малюнки, заставки на комп’ютері, телефоні у вигляді китів, метеликів, єдинорогів;

- якщо дитина несподівано закриває для вас доступ на сторінку в соцмережі;

- на написи «Розбуди мене о 4.20», «я у грі»;

- на записи цифр, починаючи від 50 і менше;

- на листування у мессенджерах з невідомих номерів чи адрес з незрозумілими завданнями для вашої дитини.

Це не єдиний жахливий флешмоб, який загрожує здоров’ю та життю наших дітей, особливо підлітків. Ігри, подібні «24 hours challenge» (зникнути на 24 години), «Перебігти дорогу перед колесами авто», «Вогняна фея» - є смертельно небезпечними для нестійкої психіки підлітка, який часто не відчуває підтримки дорослих і шукає їх у тих, хто готовий навчити впоратися з  проблемами.

Шановні батьки! Подібні випадки з нашими дітьми стають можливими, коли в стосунках «батьки-діти»  настають не кращі часи, виникають проблеми, непорозуміння, небажання бачити і чути один одного. Кожне спілкування зі своєю дитиною завершуйте словами «Все можна виправити», «Ми з цим впораємося!», «Я – поруч». Цікавтеся їх життям та інтересами! Бережіть своїх дітей!


Джерело: http://mrd.gov.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх